El CTT Borges comptarà amb dos equips femenins la temporada vinent

06/08/2020

Després d’anys de rumiar-s’ho la directiva del CTT Borges ha decidit fer el pas i crear una secció femenina al club. En concret, de cara a aquesta nova temporada inscriurà dos equips en categories femenines.

El primer equip disputarà la lliga de Primera Nacional Femenina, tercera lliga del país després de Superdivisió i Divisió d’Honor. Es tracta d’una competició molt exigent que consisteix en sis concentracions al llarg de l’any que es disputen en diferents seus. Malgrat la dificultat de la competició, l’objectiu que es marca el club és força ambiciós.

Aquest primer equip estarà format per les jugadores locals i germanes Vinyet i Edna Solans. Per completar-lo el club ha fitxat a Alba Arocas, provinent del CTT Bagà femení i Laia Torregrossa, jugadora que havia aparcat la pràctica esportiva però que havia vinculat la seva carrera al CTT Balaguer.

 

El segon equip disputarà la lliga de segona provincial. Estarà format per jugadores de la base del club amb l’objectiu que agafin nivell de joc per fer el salt a categories superiors.

Mariona Rebull i Martí