El DKV Borges Vall venç l’Universidad de Burgos per 4 a 0

06/04/2018

El DKV Borges s’ha imposat a l’Universidad de Burgos per 4 a 0 en un partit més igualat que el que ha acabat reflectint el marcador. Amb aquesta victòria, els borgencs s’atancen una mica més a l’objectiu: aconseguir acabar la lliga en segon lloc per poder ser caps de sèrie en la copa del Rei.

El DKV Borges Vall ha aconseguit una victòria molt treballada davant l’equip de la Universidad de Burgos. Tot i el 4 a 0 final al marcador, en la majoria de fases el partit ha estat molt disputat.

El matx ha començat de cara pels borgencs, ja que Marc Duran s’ha  imposat de manera contundent a Francisco Ruiz amb un 3 a 0. En el següent joc, Oriol Monzó ha patit per vèncer Cazacu per 3 a 2 en un bon partit. El xinès Fan Chuang Wei també s’ha pogut emportar la victòria en un molt bon partit del palista local, que s’ha acabat enduent per 3 a 1. Finalment, Marc Duran ha pogut remuntar un 0 a 1 en contra i ha guanyat Cazacu també per 3 a 1.

 

Amb aquesta victòria, el DKV Borges Vall manté una jornada més la segona posició a la classificació de Superdivisió que els permetria ser caps de sèrie en la Copa del Rei. A més, el resultat favorable als borgencs també evita de moment que el líder, el Cajasur Priego, es proclami campió.

Mariona Rebull i Martí