El FC Borges comença a entrenar l’any del seu retorn a Primera Catalana

19/08/2020

Amb la incorporació de cinc nous jugadors però mantenint el bloc que va pujar l’equip a Primera Catalana el FC Borges inicia els entrenaments. Els objectius de la temporada són: mantenir la categoria, fer un joc atractiu i no posar-se barreres.

Pràcticament mig any després els jugadors del FC Borges han tornat als entrenaments. Ho fan com equip de Primera Catalana en un any en què la competició estarà marcada pel coronavirus. Per això la Federació ha fet canvis i la primera fase de la competició regular es disputarà per grups de 10 equips.

Per afrontar aquest nou repte, el club ha fitxat cinc jugadors però mantè el bloc de la temporada anterior que va aconseguir ser el millor equip català de segona. Després de tant temps sense competir ni entrenar la pretemporada és clau.

En la tornada als entrenaments, Cazorla s’ha mostrat satisfet amb el treball individual que els jugadors han fet als domicilis aquests mesos i ha assegurat que les primeres sensacions permeten encarar la temporada amb optimisme.

Mariona Rebull i Martí