El FC Borges de veterans ha guanyat les deu primeres jornades

04/12/2018

Des que ha començat la temporada que el FC Borges de Veterans ha presentat una candidatura en ferm per aconseguir el títol i l’ascens a la primera divisió del torneig telègrafs. Els borgencs han guanyat les deu primeres jornades de lliga i tenen nou punts d’avantatge respecte al segon classificat.

 

El FC Borges de Veterans aquesta temporada té un objectiu clar: l’ascens a la primera divisió del Torneig Telègrafs. Han guanyat les deu primeres jornades de lliga que s’han disputat i ja tenen un avantatge respecte al segon classificat de nou punts.

 

Amb una plantilla d’una trentena de jugadors, una de les característiques de l’equip és el potencial ofensiu, amb 44 gols en 10 partits. Defensivament, les xifres també són bones amb només 13 gols encaixats. La clau d’aquest èxit, segons l’entrenador de l’equip, és el bon ambient que es respira tant a dins com a fora del camp.

Aquest és el segon any que el FC Borges milita a la segona divisió del torneig telègrafs i si tot continua com fins ara, serà segurament, l’últim.

Mariona Rebull i Martí