El FC Borges empata i baixa a Segona Catalana

20/05/2019

Un gol amb la mà del Viladecans al minut 95 condemna el FC Borges al descens de categoria.

Tot i firmar un dels millors partits de la temporada, el FC Borges no ha pogut passar de l’empat a casa del UD Viladecans i descendeix matemàticament a Segona Catalana. Durant la primera part del partit, el FC Borges ha buscat avançar-se al marcador amb diverses ocasions de Ricky, Llorenç, Aitor i Eudald, però el lluminós no s’ha mogut fins després del descans, on tot i que la tònica del partit ha estat la mateixa, qui s’ha avançat primer ha estat el Viladecans per mitjà de Kike al minut 74. Quan faltava un minut per arribar al temps reglamentari, Aitor ha aconseguit l’empat i només dos minuts després, el mateix jugador ha firmat l’1 a 2 que semblava definitiu. Però, al minut 95 el local Ricky ha marcat amb l’ajuda de la mà el 2 a 2 final, en una jugada precedida per una falta al defensor borgenc Nasser, que l’àrbitre no ha sancionat.

El FC Borges s’acomiadarà de Primera Catalana en l’últim partit de la temporada el pròxim diumenge, 26 de maig a les 18.00 hores amb la visita del CF Vilanova i la Geltrú en un partit intranscendent pels homes de Manel Cazorla.