El FC Borges es retroba amb la victòria

05/11/2018

Després de tres partits sense guanyar, el FC Borges s’ha retrobat amb la victòria en imposar-se a la UE Rapitenca per la mínima. Un únic gol de Joan Torné ha estat suficient perquè el FC Borges torni amb els tres punts de la seva visita al Municipal de la Devesa.

Un solitari gol de Joan Torné ha donat els tres punts al FC Borges que s’ha imposat a la UE Rapitenca per 0 a 1. Els borgencs han començat el partit amb una pressió elevada que ha provocat imprecisions i pèrdues de pilotes per part dels jugadors locals. No ha estat fins a la segona part, al minut 55, que el FC Borges de la mà de Joan Torné, ha materialitzat l’únic gol del partit. Amb el marcador en contra, la Rapitenca ha avançat files i ha aconseguit disposar d’ocasions clares de gol. Això ha creat uns espais que el FC Borges ha aprofitat per crear algunes contres que no ha acabat, però, culminant.

Amb aquesta victòria, el FC Borges es col·loca vuitè a la classificació general amb 14 punts i el pròxim cap de setmana rebrà el líder de la categoria, el CFJ Mollerussa.