El FC Borges guanya per la mínima al CF Balaguer

11/03/2019

El FC Borges s’endú el derbi lleidatà de la jornada al guanyar per 0 a 1 el CF Balaguer.

El FC Borges s’ha endut els tres punts de la seva visita al camp del CF Balaguer. En un derbi vibrant, els visitants han estat més efectius i han aprofitat una jugada d’estratègia per marcar l’únic gol del partit, obra de Riki a l’equador de la primera part. Al segon temps, els canvis en el conjunt local, han donat més verticalitat al CF Balaguer que ha disposat de més ocasions de gol. Al minut 87, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor del conjunt local, però el porter borgenc Xammar ha aturat la pena màxima impedint que el CF Balaguer aconseguís l’empat.

Amb aquesta victòria el FC Borges se situa desè amb 30 punts i encadena la sisena jornada consecutiva sense perdre.