El FC Borges perd a casa contra el CF Vilaseca

08/04/2018

El FC Borges ha perdut a casa per 1 a 3 contra el CF Vilaseca, en un partit on els borgencs han fet mèrits per emportar-se la victòria.

El FC Borges ha tingut mala sort en el partit d’aquest diumenge, en què ha perdut per 1 a 3 contra el CF Vilaseca, un rival directe en la lluita per la permanència. A la primera part, els borgencs han dut la iniciativa del joc, creant diverses ocasions de gol i enviant una pilota al travesser. Però amb una falta a la frontal de l’àrea, el CF Vilaseca s’ha avançat al marcador, en la primera ocasió del conjunt visitant, al minut 44. Sense temps perquè el Borges pogués reaccionar, s’ha arribat al descans.

La segona part ha continuat amb la mateixa tònica, el Borges portant la iniciativa del partit i fallant ocasions clares de gol. Al minut 59, Jonathan Luna, aprofitant un contracop, ha posat el 0 a 2 al marcador. Aniceto Bibang, al minut 88, ha anotat el que semblava el 0 a 3 definitiu. Però el Borges, malgrat el resultat ha continuat insistint i, finalment, al temps afegit, Joan Torné ha pogut fer el gol de l’honor per als locals.

Amb aquesta derrota, el FC Borges baixa a la desena posició i perd una oportunitat d’or per allunyar-se dels llocs de descens.