El FC Borges s’emporta els tres punts en un final de partit d’infart

18/03/2018

El FC Borges ha guanyat a casa contra el Bellvitge un partit que tenien controlat però que  ha embogit en els últims 10 minuts, quan s’han marcat quatre gols.

El FC Borges ha guanyat el Bellvitge i s’emporta els tres punts en un partit amb final d’infart, amb 4 gols en els últims 10 minuts. El matx ha començat tranquil i en els primers 25 minuts de joc cap dels dos equips s’ha atansat a la porteria rival. Al minut, 27 però, amb una jugada d’estratègia, el FC Borges ha estrenat el marcador amb un gol d’Eduard Vives. A partir d’aqui, l’equip visitant s’ha hagut d’obrir i el Borges ha disposat de més ocasions de gol.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica: el Borges ha controlat el partit i ha disposat de dues clares ocasions de gol que ha desaprofitat. En una jugada a dins de l’àrea dels locals, però, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Bellvitge, que s’ha encarregat de transformar Álvaro Muñoz, al minut 80, empatant el partit.

A partir d’aquest moment, el joc s’ha descontrolat i el Borges s’ha llançat a l’atac i només 3 minuts més tard, Anderson Cayola ha tornat a avançar el conjunt local en el marcador. La reacció del Bellvitge no s’ha fet esperar i 3 minuts després Gerard Llobet ha tornat a empatar el partit. Quan semblava que el matx acabaria amb empat, Llorenç Sobrepere, amb una rematada de cap, ha donat els tres punts al Borges. Final d’infart, doncs, el que s’ha viscut al municipal de les Borges, que ha provocat enfrontaments entre jugadors i graderia i que han acabat amb un jugador suplent del Bellvitge expulsat.

 

Aquesta victòria permet que el FC Borges segueixi a la zona tranquil·la de la classificació, amb 37 punts.

Mariona Rebull i Martí