El FC Borges s’endú el derbi contra l’EFAC Almacelles

17/02/2019

El FC Borges s’endú els tres punts de la visita al camp de l’EFAC Almacelles en imposar-se per un 1 a 3.

El FC Borges s’ha imposat en un dels derbis lleidatans de la jornada de Primera Catalana guanyant 1 a 3 a l’EFAC Almacelles. En una primera part igualada, la tarjeta vermella directa que ha vist el jugador local Rubèn Brezmes al minut 18 ha estat una de les jugades claus del partit. Ja al minut 40 del primer temps, Aitor Serrano ha avançat el conjunt visitant.

L’EFAC Almacelles, amb un home menys, ha vist com a la segona part el FC Borges aconseguia dominar el partit i en cinc minuts Ramon Nicolau i Joan Torné posaven el 0 a 3 al marcador. El conjunt local, quan faltaven quatre minuts per acabar el partit, ha fet el gol de l’honor de la mà de Joel Chiné.

Amb aquesta victòria el FC Borges acumula quatre jornades sense perdre i se situa desè de la classificació amb 26 punts. La setmana que ve els garriguencs rebran la visita de la UE Cambrils al municipal de les Borges Blanques.