El govern de les Borges se sotmet a les preguntes dels veïns

17/10/2023

Un espai emès en directe per marcar els primers cent dies de govern municipal

Amb motiu dels 100 dies al capdavant de l’Ajuntament, i per primer cop a la capital de les Garrigues, es va organitzar ahir una emissió en directe amb els regidors i regidores de l’Equip de Govern, per tal de respondre als dubtes de la ciutadania.
Els regidors i regidores de l’Equip de Govern, 4 de Borges per la República i 3 d’ERC, han participat aquest dilluns 16 d’octubre en una tanda de preguntes amb la ciutadania, al Centre Cívic de les Borges Blanques. L’acte s’ha emès en directe pel YouTube de l’Ajuntament gràcies a les càmeres de les BorgesTv i ha estat conduït per Esther Sementé, de Ràdio les Borges.
En primer lloc, els 6 regidors i l’alcalde, Josep Farran, han fet un breu resum dels 100 dies al capdavant del consistori i dels seus projectes més immediats, i tot seguit han respost a les preguntes que les borgenques i borgencs han enviat durant la passada setmana al correu habilitat per fer-ho, així com les del públic assistent i les que s’anaven fent en directe pel canal de YouTube.
Entre altres temes, es va parlar de l’Escola de Musica, de la nova llei de Benestar Animal i com afecta als ciutadans de les Borges, de l’arranjament dels camins i de la preocupació per soroll nocturn ocasionat pels motoristes. La ciutadania també ha mostrat els seus dubtes al respecte dels Impostos Municipals, la brossa i la mobilitat.
L’equip de govern ha expressat la seva voluntat de fer trobades periòdiques amb la ciutadania per tal que manifestin els seus dubtes i opinions sobre la seva actuació i s’ha mostrat molt satisfet del resultat i de la participació d’aquesta primera trobada.

Infolleida