El Món Sant Benet acollirà la presentació de la Fira de l’Oli i les Garrigues

08/01/2019

Amb l’objectiu de donar a conèixer a tot el territori la 56a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de gener a les Borges Blanques, el Patronat de Fira ha organitzat un acte de presentació al complex Món Sant Benet. L’acte tindrà lloc el dissabte, 12 de gener, a les 17.00 hores, al monestir de Sant Benet de Bages i seu de la reconeguda Fundació Alicia. Paral·lelament, aquest diuemnge, 13 de gener, a les 12.00 hores, el Patronat també ha organitzat una presentació comarcal a l’Ajuntament d’Arbeca.

La Fira de l’Oli i les Garrigues s’agermanarà enguany amb la Fundació Alicia, un dels màxims exponents del sector agroalimentari, i per això, el Patronat de Fira ha organitzat un acte de presentació del certamen al mateix monestir de Sant Benet de Bages, seu de la fundació.

Abans de la presentació, el Patronat de Fira ha organitzat una visita guiada al monestir i al seu entorn natural, amb una fusió d’art medieval i naturalesa.

Paral·lelament, la 56a edició del certamen, que ja fa uns dies que ha arribat al 100% d’ocupació, també es presentarà en l’àmbit comarcal a la Sala República d’Arbeca aquest diumenge, 13 de gener, a les 12.00 hores. En finalitzar, hi haurà un tast de productes de la terra i, prèviament, es durà a terme una visita guiada als Vilars d’Arbeca.

El certamen ja va ser presentat, el passat 20 de desembre, al saló Victor Siurana de l’edifici del Campus del Rectorat de la Universitat de Lleida. En l’acte es va donar a conèixer la presència, en la pròxima edició de la fira, de xefs de prestigi com els germans Torres, que acaben de ser reconeguts amb dues estrelles Michellin; Carles Gaig, que compta amb una estrella; i, la reconeguda xef, Carme Ruscalleda.

Infolleida