El primer positiu de Covid-19 a les Garrigues causa la mort d’un veí de l’Albi

22/03/2020

Un veí de l’Albi ha mort a causa del Covid-19. L’home tenia afectacions respiratòries i tot i que en un primer moment el test va donar negatiu, s’ha sabut que la causa de la defunció ha estat per coronavirus. Aquest és el primer positiu confirmat a la comarca de les Garrigues.

L’Albi ha registrat el primer positiu de Covid-19 a les Garrigues. Un veí de la població, de 50 anys, ha mort a causa de la malaltia. Segons han informat des de l’Ajuntament, l’home amb afectacions respiratòries va donar negatiu en un primer moment, després de la mort se li han practicat unes altres anàlisis que han donat positiu.

A causa d’aquest primer cas i per frenar l’expansió de la malaltia al municipi, l’Ajuntament ha publicat un ban informatiu signat per la mateixa alcaldessa, Anna Feliu, en què  explica que des de Salut ja s’està trucant a les persones que van estar en contacte amb ell perquè es tanquin a casa. Però també demana als veïns i veïnes que hi van tenir contacte i no han rebut cap trucada, que es quedin a casa també i informin al consistori.

Aquest divendres, l’Ajuntament a través d’un pregó ha comunicat a la població noves mesures per frenar els contagis com no sortir de casa sense mascareta i guants. A la vegada que han assegurat que treballaran perquè les normes de confinament se segueixin per “protegir les persones”.

Mariona Rebull i Martí