El Soleràs, el gran guanyador de la 3a edició de Garrigues en Flor

26/06/2019

S’ha endut dos dels quatre primers premis i un accèssit per la participació dels veïns i veïnes. Enguany, a la iniciativa hi han participat més de 280 persones de les Garrigues.

Les escoles del Soleràs han estat l’escenari de l’entrega de premis de les Garrigues en Flor que s’ha celebrat a la comarca del 18 de maig al 2 de juny. En aquesta tercera edició han estat més de 200 cases les que han participat al concurs, 11 carrers i 23 ajuntaments.

 

A més de celebrar l’entrega de premis a la població, el Soleràs ha estat protagonista en endur-se dos primers premis: al millor carrer i el de la votació popular. A més, la població també ha rebut un accèssit per l’alta participació. L’Albagès s’ha endut el primer premi al millor Ajuntament. I, finalment, Encarna Martí de Bovera ha rebut el guardó a la millor casa.

Aquest concurs naix del pla estratègic comarcal i pretén implicar els habitants de les Garrigues perquè guarneixin els seus carrers amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que atraure visitants.

Mariona Rebull i Martí