Els Omellons prepara la 7a edició de la Marxa de les Cabanes de Volta

22/03/2019

Se celebrarà el diumenge, 31 de març, i constarà de dos circuits de 15 i 21 km.

El pròxim diumenge, 31 de març, els Omellons acollirà la 7a edició de la Marxa de les Cabanes de Volta. Aquesta és una marxa no competitiva que es pot fer corrent o caminant i que consta de dos circuits de 15 i 21 km que transcorren pel terme dels Omellons, Vinaixa i Arbeca. Durant el recorregut els participants podran gaudir de les típiques construccions de pedra seca, com cabanes de volta o marges.

Enguany, la novetat és que els circuits es faran a la inversa de l’any passat, donant així una perspectiva diferent dels elements patrimonials que s’aniran trobant els participants al llarg del recorregut, tal com ha assenyalat l’alcalde dels Omellons, Jordi Gaya.

Els participants del circuit curt tindran dos punts d’avituallament, mentre que els inscrits a la llarga en tindran tres. L’arribada està prevista a la zona de les escoles, on es podrà  gaudir d’un esmorzar de brasa o una opció vegetariana.

Després dels 688 participants de l’anterior edició, des de l’organització s’espera arribar als 700 inscrits.

La marxa està organitzada per l’Ajuntament i totes les associacions del poble, i és possible gràcies a les més de 50 persones que hi fan de voluntàries.

Des de fa uns anys, la marxa forma part del circuit de marxes saludables de ponent marxa.cat.

Infolleida