Els pagesos afectats per l’incendi exigeixen la dimissió de la consellera Teresa Jordà

18/08/2019

Unes 200 persones han tornat a tallar la C-12 a Flix per quart diumenge consecutiu

Prop de 200 persones han tornat a tallar, per quart diumenge consecutiu, la C-12 a Flix per reclamar al Govern de la Generalitat ajudes directes per als pagesos afectats per l’incendi de Ribera d’Ebre, Segrià i Garrigues. A més d’això, en aquesta ocasió els pagesos també han demanat la dimissió de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, després que el passat dijous ni Jordà ni cap dels directors generals de la conselleria atenguessin a la vuitantena de pagesos i representants polítics del territori que van participar a la marxa lenta des de Lleida fins la seu d’Agricultura, a Barcelona.

Davant la indignació que va provocar l’actitud de Jordà, ara els afectats per l’incendi volen enviar una carta formal al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè s’hi impliqui directament. Tampoc descarten demanar una reunió amb el Ministre d’Agricultura del govern Espanyol si a Catalunya, diuen, no obtenen resposta.

Els afectats per l’incendi ja han demanat el permís per tornar a tallar la carretera diumenge vinent i asseguren que ho continuaran fent fins que el Govern anunciï ajuts directes per als pagesos afectats pels focs.

 

Anna Berga