Els Reis Mags d’Orient arriben a les Borges Blanques

05/01/2018

Els Reis Mags d’Orient han arribat en tren a les Borges Blanques, on els més petits els han rebut amb un berenar per agafar forces per rebre els regals que ses majestats els duran. Després, els Reis han desfilat pels carrers amb les carrosses.

Per fi ha arribat un dels dies més esperats per  tots els nens i nenes de les Borges Blanques: Ses Majestats d’Orient han vingut en tren carregats de regals per als més petits, i els carrers s’han vestit de gala per rebre’ls. Enguany, com a novetat, s’ha organitzat un berenar perquè els més petits puguessin esperar els reis a l’estació.

Els Reis Mags han fet la cavalcada, que ha començat a la plaça de la Capella, acompanyats pel grup d’animació La Cremallera, motoristes i la banda de trompetes i tambors de la localitat. Finalment, al pavelló Francesc Macià, l’alcalde els ha entregat les claus de tot el poble i ses Majestats han anat a descansar després d’aquest llarg viatge, per poder repartir demà tots els regals per als nens i nenes, que sembla que enguany s’han portat molt bé.

Mariona Rebull i Martí