Empat sense gols de l'Albi, que manté el liderat

27/11/2023

Juneda encadena la seva setena victòria

Tot i generar ocasions durant les dues parts, la falta d'encert va condemnar ahir l'Albi a un empat agredolç contra l'Alcoletge. Quan semblava que a la segon part el partit podia ficar-se de cara amb un penal pitat a favor dels visitants, la pilota es va estavellar al travesser.
Pocs minuts més tard, Hichem Karim rebria la segona targeta groga i acabaria expulsat. Tot i l'empemta final dels locals amb un jugador més, els de les Garrigues van saber mantenir la porteria a zero i treure almenys un punt. Segueixen líders amb l'Almacelles trepitjan-los els talons, i amb els altres perseguidors a quatre.
També a Tercera Catalana, l'Albagés va perdre contra l'Alcarràs (3-0), mentre que a Primera, el Borges va perdre a Castellar.
A Segona Catalana, el Juneda va encadenar el setè triomf després de guanyar (1-2) al camp del Soses. Va avançar-se a la primera part amb dos gols d'Oriol i, a la segona, els locals es van atansar amb un gold e Ricard. La bona actuació del porter junedenc va evitar l'empat.
A Quarta Catalana els d'Arbeca van guanyar (4-3) a casa contra l'Albesa, mentre que el Castelldans no va poder sortir victoriós de la seva visita a Benavent (4-1).