Èxit de visites al Parc de Nadal de les Borges

06/01/2018

El Parc de Nadal de les Borges Blanques que s’ha dut a terme del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, de les 16.30 a les 20.30 hores ha finalitzat aquest dijous, després d’haver rebut, segons el consistori, més de 1.600 visites.

L’alcalde Enric Mir i la primera tinent alcalde Núria Palau han volgut acompanyar els infants el dia de la clausura del Parc, on han pogut gaudir de 13 espais diferents. En aquesta ocasió han disposat de dos castells inflables, karaoke, jocs simbòlics i tradicionals antics, una zona de tallers de manualitats nadalenques, jocs per a infants petits, tennis taula, una pista d’Slot i una d’americana, videojocs amb la consola Wii i de màquines recreatives, jocs de taula i animació infantil, entre altres activitats, a més a més d’una zona per a adults.

Igualment, cada dia s’ha organitzat una activitat extraordinària diferent, pel que enguany els infants borgencs també han pogut gaudir de balanz bikes, tallers de pintar cares i de globoflexia, conta contes, bingo i zumba.

El Parc de Nadal està promogut per l’Ajuntament de les Borges Blanques i organitzat pel Grup d’Esplai Apassomi que, amb 20 monitors, s’encarrega de preparar les activitats i d’atendre els infants de 0 a 14 anys que hi participen cada any.

Infolleida