Èxit del bingo de Juneda amb més de 1400 euros recaptats

10/05/2020

Des de l’inici del confinament, un grup de veïns de Juneda celebren cada dissabte a la tarda un bingo solidari i ja han aconseguit recaptar més de 1.400 euros. El veïnat ha creat un grup de whatsapp, on hi ha unes 60 famílies, per organitzar-se.

Cada cap de setmana a l’hora del vermut, la família Beltran-Gelonch s’encarrega de fer arribar a través de l’equip de so que tenen al terrat la música a tots els veïns i veïnes d’aquesta zona del municipi. Les cançons es poden demanar per un grup de whatsapp creat per a l’ocasió on hi ha més de 150 persones.

A través d’aquest grup també es gestiona un bingo solidari que té lloc els dissabtes a la tarda i que amb set edicions ja ha recaptat més de 1.400 euros, que han anat a parar a associacions com Càritas Juneda, l’AFANOC o a la iniciativa Jo em corono, entre d’altres.

 

La família Freixes-Reig és l’encarregada de gestionar-lo i facilita els cartons a tots els participants. En l’última edició se n’han venut prop de 300.

 

A l’hora del bingo els habitants d’aquesta zona del municipi surten als terrats o als baixos de les cases per poder seguir la iniciativa. L’èxit d’aquesta però ha provocat que veïns d’altres zones o inclús d’altres municipis també vulguin participar-hi i per això també es pot seguir per streaming a través del canal de whatsapp.

Mariona Rebull i Martí