Gran èxit de la xocolatada solidària contra el càncer infantil

17/02/2018

4.247,92 euros són els que s’han recollit a Juncosa per combatre el càncer infantil i que aniran destinats a l’hospital Sant Joan de Déu. Els diners s’han aconseguit a través d’una xocolatada solidària que ha impulsat Íngrid Mor, una jove de la població que pateix la malaltia, per a la investigació de medicaments per paliar els efectes secundàris dels tractaments per als càncers infantils.

Amb aquesta actuació dels seus companys de l’Institut l’Olivera de la Granadella, ha acabat la xocolatada solidària contra el càncer infantil que ha impulsat Íngrid Mor, una jove de Juncosa que pateix la malaltia. Amb aquest acte s’ha aconseguit recaptar 4.247,92 euros, que aniran destinats a l’hospital Sant Joan de Déu.

 

Durant la xocolatada, que ha estat un èxit en quant a recaptació però també per l’elevada quantitat de públic, amb més de mig miler de persones, s’han fet diverses actuacions musicals, de màgia i també s’han viscut moments molt emotius.

 

Durant l’acte també s’ha reclamat que el Govern destini més diners a la investigació de la malaltia, ja que, actualment, l’única manera d’aconseguir fons és a través dels donatius i la solidaritat. A les Garrigues, la Granadella i Bellaguarda també han organitzat xocolatades solidàries en contra del càncer infantil, que es faran el 24 i 25 de febrer, respectivament.

Mariona Rebull i Martí