Joan Roca deixa la banqueta del FC Borges

14/05/2018

L’entrenador del FC Borges, Joan Roca, ha anunciat que deixa d’entrenar l’equip borgenc  al·legant motius personals, segons ha comunicat el club a través de les xarxes socials.

Joan Roca, fins ara entrenador del FC Borges, ha deixat el càrrec de tècnic de l’equip garriguenc. L’entrandor ha al·legat motius personals. Roca ha aconseguit fer una gran temporada amb el FC Borges, primer aconseguint el Campionat de Catalunya Amateur i finalment aconseguint la permanència a Primera Catalana l’any del debut de l’equip a la categoria. Des del club, qualifiquen el seu pas per les Borges com “la milor temporada de la història de l’equip”.

Segons el comunicat que ha emès el club a través de les xarxes socials, Fran Bessone dirigirà l’equip durant les dues jornades de lliga que resten i posteriorment la Junta Directiva decidirà qui serà el nou entrenador de cara a la pròxima temporada. Des del club també han volgut “agrair a Joan Roca la professionalitat demostrada i el seu paper per tal d’aconseguir els objectius marcats abans de començar la temporada”.

Infolleida