Jornada sobre la intel·ligència de negocis

09/02/2024

Organitzat pel consell comarcal el dia 15 de febrer

El consell comarcal de les Garrigues organitza una jornada sobre gestió de clients, intel·ligència de negocis i anàlisi de dades. La iniciativa tindrà lloc el próxim 15 de febrer a les set del vespre.
Entre altres continguts, es tractarà la gestió de clients, el conjunt d'estratègies i processos que una empresa utilitza per atraure, retenir i satisfer els seus clients. Això inclou l'adquisició de nous clients, la retenció de clients existents i la millora de la relació amb ells. També es parlarà sonre la intel·ligència de negocis (Bussines Intelligence), les tecnologies, aplicacions i pràctiques per a la recopilació, integració, anàlisi i presentació de la informació empresarial. L'objectiu és ajudar les organitzacions a prendre decisions informades basades en dades. En el context de la jornada, es podrien explorar eines i enfocaments específics de BI que siguin rellevants per a la gestió de clients.
A més, s'informarà sobre l'analítica, el procés d'examinar dades per descobrir patrons, tendències i obtenir informació significativa. En el context empresarial, l'analítica s'utilitza per comprendre millor el rendiment, identificar oportunitats i prendre decisions informades. En aquest cas, es podria abordar l'analítica de dades relacionada amb la gestió de clients i la presa de decisions estratègiques.
Infolleida