Juneda acull una exposició retrospectiva de l’artista Edith Schaar

08/02/2018

Durant tot el mes de febrer, el Complex Cultural de Juneda, acull una exposició retrospectiva de l’artista Edith Schaar. La mostra inclou pintures, tapissos i ventalls i es pot visitar durant tot el mes de febrer les tardes de dilluns a divendres.

“Una vida dedicada a l’art, una constant fugida”, aquest és el títol de l’exposició de l’artista Edith Schaar al Complex Cultural de Juneda. Una mostra de pintures, tapissos i ventalls que permet copsar l’evolució de les obres de l’artista a través de les seves fugides. La primera, de la seva Alemanya natal.

Establerta des de fa molts anys a la Floresta, l’artista ha plasmat, jugant a través dels colors, les formes i les transparències diferents indrets i cultures on ha viscut, com ara Marroc o Brasil.

 

Sense cenyir-se a les combinacions convencionals, els seus tapissos són creats a través de llanes d’animals i plantes, i l’artista crea els colors amb productes naturals. En l’obra de Schaar prenen gran importància, doncs, els conceptes d'art social i ecologia com a eixos fonamentals de transformació social.

Mariona Rebull i Martí