La 5a Marxa Heroica a Fulleda

10/02/2022

Es tracta d'una marxa que consta de tres recorreguts temàtics, dos de 10 km i un de 20

La cursa tindrà lloc el pròxim dia 6 de març a les 9h del matí a la localitat de Fulleda, a les Garrigues i compta amb tres recorreguts temàtics: 

  • Temàtica 1 - Memòria històrica - la Guerra Civil espanyola. Aquest recorregut visita els búnquers i trinxeres que formen part de la línia de defensa republicana número 2 (L-2) de la Guerra Civil. Gràcies a Fulleda Turisme Actiu s'han recuperat alguns d'aquests elements i s'ha habilitat un recorregut per poder-los visitar. Un recorregut de 10 km, sense dificultat tècnica però amb alguns trams de progressió dificil, degut a la naturalesa del terme de Fulleda, sense cap pam de pla 

  • Temàtica 2 - Bany de bosc fulledenc -  aquest recorregut de també 10 km ens endinsa a descobrir, gaudir i valorar els boscos garriguencs de Fulleda, recorrent també camins i carrerons que s'han recuperat i mantingut des de Fulleda Turisme Actiu i sense dificultat tècnica però amb alguns trams de dificil progressió. 

  • Temàtica 3 - Heroica - aquest recorregut uneix els dos anteriors per captar l'atenció de les persones que busquen fer més quilòmetres tot gaudint del paisatge de les dues rutes temàtiques abans mencionades.

Les tres temàtiques són per a que tothom pugui escollir el recorregut que millor s'adapti a les seves aficions, necessitats físiques, etc. Com cada any, tots els participants podran gaudir d'una bossa obsequi, amb un avituallament a l'interior que es podrà consumir al lloc de la ruta que més els agradi, per evitar massificacions de persones. Els avituallaments estan fets amb productes de proximitat i un entrepà de formatge o llonganissa en arribar.

Les inscripcions ja estan obertes, recordeu que podeu gaudir del preu de les inscripcions anticipades reduïdes fins al 2 de marçLa Marxa Heroica forma part del conjunt de marxes saludables de Marxa.cat i aquest any es troba en la seva cinquena edició. Està organitzada per l'Ajuntament de Fulleda i Boira Experience. 

Per a més informació: Inscripcions - Consulta els horaris aquí - Consulta la informació pràctica aquí

Infolleida