La Família Torres inaugura el celler Purgatori

18/09/2018

L'acte ha comptat, enter altres, amb la presència de la Consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, l’alcalde de Juneda i president del Consell comarcal de Les Garrigues, Antoni Villas i l’alcalde de Borges Blanques, Enric Mir

La Família Torres ha inaugurat el nou celler Purgatori, construït al Mas de l’Aranyó, un espai on els monjos de Montserrat ja hi elaboraven vi al segle XVIII. L’acte ha estat presidit pel director general del grup, Miquel Torres, i ha comptat, entre altres, amb la presència de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. Jordà ha afirmat que la Família Torres és un exemple i que la inauguració del nou celler és una molt bona notícia pel sector vitivinícola del país.

La inauguració ha aplegat un centenar de convidats, entre autoritats, restauradors, sommeliers i periodistes de vi nacionals i internacionals, que han pogut gaudir d’un passeig per la vinya amb carruatge i visitar el celler on a partir d’aquest any s’elaborarà el vi Purgatori. Un vi d’una gran intensitat aromàtica gràcies al clima extrem de les Garrigues.

El Purgatori és el primer celler de Torres a la denominació Costers del Segre i compta amb 200 hectàrees de vinya ecològica. La superfície total de la finca és de 870 hectàrees i el celler té 1.800 metres quadrats des d’on sortirà la primera producció de 35.000 ampolles.

 

 

Anna Berga