La Festa Major de les Borges 2018 ja té cartell guanyador

07/08/2018

Des de la regidoria de Cultura també s’ha impulsat una campanya per instar als menuts a dissenyar el seu propi capgròs.

 

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha fet públic el cartell que presidirà els actes de la Festa Major 2018, que tindrà lloc durant els dies 31 d’agost, 1, 2, 3 i 4 de setembre. El cartell guanyador ha estat escollit per un jurat presidit per l’alcalde del consistori, Enric Mir, la primera tinent d’alcalde, Núria Palau, el dissenyador borgenc Jordi Calvís, l’impressor Jaume Claret i l’Àlex López, membre de la Comissió de Festes.

El disseny seleccionat és obra de David Fernández, un estudiant de batxillerat d’Alcarràs que per a realitzar-lo s’ha inspirat “en la quotidianitat de la vida d’un poble”. En aquesta línia, el cartell mostra una balconada negra amb dues jardineres plenes de flors de colors. La creació fa referència als porxos de la plaça 1 d’octubre, un dels espais emblemàtics del municipi de les Borges Blanques. El guardonat rebrà un premi de 200 euros i el cartell s’exposarà arreu de la ciutat i voltants els dies previs a la Festa.

Sota el lema “Dissenya el teu propi Capgròs”, la regidoria de Cultura de les Borges Blanques ha posat en marxa una campanya dirigida a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys per a animar-los a  participar en la cercavila de la Festa Major. Per a fer-ho, tots els nens i nenes que creïn el seu propi capgròs amb una capsa de cartó, podran participar en l’acte que es durà a terme l’1 de setembre davant de l’ajuntament durant la traca.

Infolleida