La Firra de les Borges aplega més de 2.000 persones

21/10/2019

L’edició d’enguany ha comptat amb 10 elaboradors artesans de Ponent.

L’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues ha fet balanç dels resultats de la sisena edició de la FIRRA, la fira de la Cervesa Artesana que s’ha celebrat aquest dissabte al Terrall. Des de l’entitat organitzadora s’han mostrat molt satisfets de les més de 2.000 persones que hi ha assistit.

L’edició d’enguany ha comptat finalment amb 10 elaboradors artesans de Ponent, una parada de discs de vinil, i una de l’AMPA de l’Escola Joan XXIII, en la quan van dur a terme una votació i van promocionar l’entitat. Així, els assistents d’aquesta 6a FIRRA han pogut degustar més d’una trentena de cerveses diferents, i el dinar popular ha reunit unes 240 persones, i tot el material utilitzat al certamen ha estat compostable, per tal d’incentivar el reciclatge selectiu i col·laborar amb el Medi Ambient.

Des de l’Associació també han destacat els 1.200 vasos especials de la 6a edició venuts, i que s’esgotessin les existències del dinar, les del “beermouth”, i els 300 entrepans de la “beerbacoa”. També han remarcat l’amenització del certamen, gràcies als 5 grups musicals i la catxibanda amb música de carrer, i  les activitats infantils de la tarda, que van comptar amb moltes famílies i gent de totes les edats. A més a més, el FirraBingo va tornar a tenir una gran acollida entre els assistents.

Igualment, també han volgut agrair la col·laboració als elaboradors per la seva assistència, a la brigada municipal, a totes les entitats i comerços locals, i a la feina desinteressada de tots els que han contribuït a fer possible aquesta 6a FIRRA.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha manifestat que “és un orgull per al poble tenir un certamen que creix i millora a cada edició, gràcies sobretot a l’esforç i la contribució altruista dels organitzadors, que contribueixen a aconseguir una gran jornada borgenca de participació, diversió i companyonia”.

 

Infolleida