La Granadella acollirà la Marxa de la Boira

10/01/2019

La cinquena edició de la Marxa de la Boira que enguany se celebrarà a la Granadella el diumenge, 13 de gener, inaugurarà l’edició d’enguany del circuit Marxa.cat de caminades saludables de Ponent.

Posar en valor el potencial turístic del territori lleidatà i de la boira com a element característic són dos dels objectius de la Marxa de la Boira que se celebrarà el diumenge, 13 de gener, a la Granadella. La caminada servirà per inaugurar el circuit de marxes saludables de Ponent, Marxa.cat i des de l’organització esperen uns 700 participants.

 

La caminada, no competitiva, comptarà amb dos recorreguts circulars de 10 i 24 quilòmetres. La sortida es farà des de la plaça de l’església sota l’apadrinament dels gegants de la població acompanyats pel grup local de batucada. Totes dues marxes transitaran per camins i indrets d’interès del terme de la Granadella i Bellaguarda, exemples dels paisatges de l’oli de les Garrigues Altes.

A més, com a obsequi es regalarà una alzina que podrà servir per reforestar la zona de l’abocador del Coll de Bovera en una festa que tindrà lloc a la Granadella més endavant.

A. Berga i M. Rebull