La història de Francesc Macià, a través de les xarxes socials

23/12/2021

L’Espai Macià de les Borges Blanques dinamitza la seva tasca per donar a conèixer la vida de l’expresident i incentivar nous visitants

Diferents episodis de la vida de Francesc Macià, objectes de l’expresident que han marcat la història o esdeveniments polítics rellevants per al municipi de les Borges Blanques són els fils dels que pengen les càpsules històriques que l’Espai Macià ha creat per dinamitzar el centre i atraure nous visitants.

Els vídeos, d’entre 1 i 2 minuts, recorreran alguns dels espais més emblemàtics de la capital garriguenca com la plaça 1 d’octubre o la plaça del Terrall. Amb la tecnologia cada cop més present a la societat, els equipaments culturals no són una excepció i, en aquest sentit, la iniciativa s’emmarca dins del pla estratègic digital de l’equipament.

El centre d’interpretació té previst fer 12 entregues, una per mes, fins a finals del 2022. Serà aleshores quan valorarà la rebuda de les càpsules per part del públic i decidirà si el format es manté o, si per contra, es replanteja.

Alba Mor