La Policia Local de les Borges imputa un conductor per circular sense carnet

21/03/2019

Tampoc disposava d’assegurança obligatòria i circulava sense la ITV en regla.

La Policia Local de les Borges ha imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit un conductor que no disposava de permís de conducció, circulava sense assegurança i sense la ITV en regla. A més, l’home també ha estat denunciat administrativament en trobar-li dos ganivets de cuina de grans dimensions i diverses eines sospitoses.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres, 20 de març, quan la Policia Local del municipi ha estat alertada per un veí. Els agents han localitzat el vehicle, que circulava per la urbanització de la Serreta, i l’han aturat després de seguir-lo fins a l’ermita de Sant Salvador. Posteriorment, la patrulla ha identificat el conductor i l’ha imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit en comprovar que no disposava de permís de conducció, no tenia la ITV en regla i no disposava d’assegurança obligatòria.

Així mateix, en l’escorcoll del vehicle s’han trobat diverses eines sospitoses de poder-se utilitzar per cometre robatoris, així com dos ganivets de cuina de grans dimensions i s’ha procedit a denunciar l’home també per la via administrativa.

Infolleida