La restauració dels Omellons i Puiggròs tanca de nou

16/10/2020

Ho fan per complir amb les restriccions imposades per la Generalitat que serviran per disminuir el risc de rebrot de la Covid

Aquesta nit han entrat ja en vigor les restriccions imposades a Catalunya per frenar l’expansió de la segona onada de la Covid. La Generalitat va anunciar que durant els pròxims quinze dies els bars i restaurants hauran de tancar. Però com ho viuen les localitats petites, en els quals la incidència del virus és mínima? Ens traslladem fins a Els Omellons, a les Garrigues. Amb només 211 habitants i cap cas registrat, el Bar Casal, es veurà obligat a clausurar-se.

En la mateixa situació es troben a Puiggròs. Allà, almenys, l’únic restaurant de la localitat podrà seguir preparant els menús per a l’escola i elaborarà menjar per endur, com ja van fer durant el primer confinament.

La restauració haurà d’abaixar persianes per segon cop aquest any en menys de sis mesos. I ho faran també amb el malestar d’unes despeses que no deixen d’arribar i amb la incertesa de saber quan podran accedir a les ajudes.   

Ariadna Guiu Vila