La Ruta de la Tapa arriba de nou a les Borges Blanques

14/07/2018

Una dotzena de bars participaran en la quarta edició d’aquesta iniciativa.

La capital de les Garrigues acollirà aquest divendres 13 de juliol la quarta edició de la Ruta de la Tapa. El certamen compta amb la participació de 12 bars borgencs (bar Arbequi@; bar Ari’s; bar de Vidre; bar Els Jardins; bar Memphis; bar Mònico; bar-restaurant típic Kanandreu; bar Sancho; cerveseria O’Brothers; La Pota Blava; la Tertúlia; i la Tasca la Taca), on els participants podran gaudir de la tradicional oferta “tapa més quinto” al popular preu de dos euros i mig.

La ruta d’enguany tindrà lloc els dies 13, 14, 20, 21 i 27 de juliol, i com a cloenda de l’activitat, es durà a terme un sorteig a la Placeta del Terrall. Entre tots els participants se sortejaran 3 premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits. Al mateix Terrall, els bars que hauran col·laborat amb la ruta muntaran parades de pinxos amb taules i cadires.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha declarat que “aquesta ja serà la 4a edició d’aquesta iniciativa que any rere any ha millorat la seva rebuda, i ha anat incrementant progressivament la participació del públic i la degustació de tapes de gran qualitat. Per tot plegat, estem molt satisfets de contribuir a dinamitzar l’economia local i a promocionar la potent oferta gastronòmica dels nostres establiments”. El certamen està organitzat pel consistori amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Infolleida