La Sala Arts 25400 acull una exposició de collages de Laura Piqué

11/03/2018

La Sala Arts 25400 de l’Espai Macià de les Borges Blanques acull una exposició de collages de l’artista lleidatana Laura Piqué, que es poden visitar del 9 al 31 de març.

Els espectadors poden copsar la necessitat vital d’experimentar amb noves tècniques i materials que té l’artista, com juga amb materials que ella qualifica de pobres, quotidians i reciclats com fils, sedes, tot tipus de teles, papers i altres elements. Laura Piqué explica que la majoria dels seus treballs exposats no tenen cap mena de pretensió conceptual, tot i que també hi ha alguna composició reivindicativa i sempre realitza composicions estèticament equilibrades.

Tot i que va començar a estudiar Agrònoms, l’artista va decidir aparcar aquesta formació i va començar a estudiar Arts i Oficis a l’Escola de Belles Arts de Lleida i posteriorment va cursar un taller de plàstica amb Joaquín Ureña. Laura Piqué té un taller anomenat Blanc Creatiu, on ensenya arts a joves i futurs artistes, juntament amb Lupe Ribot i Ester Agumirumis.

Infolleida