La VII Fira de Mascotes recollirà aliments per a la protectora d'animals

08/10/2019

L'esdeveniment estrena ubicació a la Plaça Europa

La capital de les Garrigues celebrarà aquest diumenge, 13 d’octubre, la VII Fira de Mascotes Borges, que estrenarà ubicació a la Plaça Europa, on es duran a terme les demostracions i els espectacles protagonitzats per cans i caballs. Igualment, enguany, hi haurà una recollida voluntària d’aliments per a la protectora d’animals.

La jornada començarà a les 10 hores, amb les inscripcions a la Canicross Infantil, a la qual rebran un obsequi totes les persones participants; i al concurs de Bellesa Canina. A la mateixa hora, es durà a terme una activitat amb gossos de teràpia, dirigida a la gent gran, a càrrec de Macromascota.

A les 10.30 hores, hi haurà la cursa infantil de Canicross, a càrrec de Clínica Veterinària Borges Vet. Tot seguit, a les 11 hores, hi haurà el popular concurs i exhibició de Bellesa Canina. A les 12 hores, arribarà el torn de l’espectacle de Ring Francès, a càrrec de Macromascota.

Una de les activitats destacades d’enguany serà l’exhibició del cavall Piscis, que anirà a càrrec de Caballos Mediala, a les 12.15 hores. A més a més, a les 12.45 hores, hi ha prevista la demostració de dog dàncing, disc dog i educació canina, a càrrec de Macromascota.

Durant tot el matí, a l’estand de Rescats, es farà el taller infantil “toca-toca”. Finalment, a les 13.15 hores hi haurà l’entrega de trofeus, prèvia a la cloenda de la Fira de les Mascotes de les Borges.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha animat a tots els amics dels animals a aproximar-se aquest diumenge a les Borges, on a més a més de conèixer tot el que fan les empreses del sector a la comarca, podran gaudir de nombroses activitats lúdiques i divertides amb la família”.

Infolleida