La Vinya dels Artistes inaugura l’obra “La Huella” d’Eva Lootz

06/07/2019

L’acte ha ficat punt i final amb un espectacle de percussió del músic Luis Tabuenca i un sopar al aire lliure maridat amb els vins de Saó.  

La Vinya dels Artistes del Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha presentat al gran públic aquest dissabte l’obra “La Huella”, de l’artista austríaca guardonada amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques, Eva Lootz. L’acte ha donat el tret de sortida a les set de la tarda amb una recepció a la bodega on els visitants han pogut conèixer de primera mà el celler i tastar els diferents vins de l’entitat. Poc després, s’ha dut a terme un passeig per la Vinya dels artistes on els assistents han conegut de primera mà les diferents escultures exposades de forma permanent en aquest espai.

Així mateix, el moment més intens de la jornada s’ha viscut amb la inauguració de “La Huella”. Una gran petjada el taló de la qual sobresurt de la terra i alberga una olivera. La presentació ha anat a càrrec dels propietaris del Celler Mas Blanch i la propia Eva Lootz.

En darrer lloc, l’acte ha ficat punt i final amb un espectacle de percussió del músic Luis Tabuenca i un sopar al aire lliure maridat amb els vins de Saó.

 

Alejandro Martínez