L’atletisme lleidatà retrà un homenatge a la garriguenca Mercè Abad

12/04/2018

Mercè Abad, juntament amb Manuel Martín, Domingo Peroy, Albert Fernández, Jordi Labella, Pedro Taboada i Jesús Vidal, aquest a títol pòstum, rebran un reconeixement impulsat per l’AVALL el proper divendres 20 d’abril, al Sícoris Club.

La Diputació de Lleida ha estat aquest dijous, l’escenari de la presentació de l’homenatge que l’atletisme lleidatà retrà a alguns dels seus noms més il·lustres, en un acte impulsat per l’AVALL (Associació de Veterans Atletes de Lleida) i que tindrà lloc el divendres 20 d’abril, a les 21.00 hores, al Sícoris Club.

Entre els esportistes que seran objecte del reconeixement per la seva tasca dins l’atletisme lleidatà hi ha la garriguenca Mercè Abad, amb una extensa carrera en el món de l’atletisme, primer com a atleta i després com a entrenadora.

L’AVALL és una associació creada l’any 2000 que té com a reptes fomentar la companyonia i els valors tradicionals que emanen de la pràctica quotidiana de l’atletisme, també per donar suport a qualsevol manifestació o inquietud atlètica per al lligam generacional i pel reconeixement personal dels mèrits per aquells atletes masculins i femenins i per aquelles persones que al llarg de la seva vida han treballat de forma altruista en el foment de l’atletisme a les terres de Lleida.

L’homenatge consistirà en un sopar amb una àmplia representació de tots els clubs lleidatans i el lliurament d’un petit detall als exatletes, tots ells esportistes amb una llarga trajectòria en l’esport lleidatà. Els assistents rebran també una còpia d’un llibre que ha preparat Manuel Martín amb documentació escrita i gràfica sobre l’atletisme als anys seixanta i setanta del segle passat.

Infolleida