L’Agrupació de Comerciants de les Borges entrega els premis de la iniciativa ‘Soc qui més compra’ i dona el tret de sortida a la campanya de Nadal, que repartirà 3.000 euros en vals

04/12/2021

S’han repartit una desena de guardons entre les 365 persones que han fet la seva compra al municipi aquest mes de novembre

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha dut a terme aquest dissabte l’acte d’entrega dels premis de la campanya ‘Soc qui més compra’, per reconèixer les deu persones que més diners s’han gastat als establiments borgencs aquest mes de novembre. Igualment, l’Agrupació de Comerciants ja ha inaugurat la campanya de Nadal, que repartirà un premi diari de 100 euros fins al pròxim 5 de gener, dos premis de 200 euros, que se sortejaran el 24 i el 31 de desembre, i un premi de 300 euros que se sortejarà el dia de Reis. En total, les persones que participin en la campanya tindran la possibilitat de guanyar fins a 3.000 euros en vals.

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc al carrer del Carme l’acte d’entrega dels deu premis, conduït per la periodista i presentadora Elisabet Carnicé, i que ha servit per repartir un robot de cuina, una aspiradora intel·ligent, un telèfon mòbil i una tauleta, dues cafeteres, una impressora, una barra de so, un centre de planxat i un reproductor multimèdia. Les deu persones que més punts tenien, i que, per tant, més despesa han fet als comerços del municipi, han pogut escollir, per ordre, quin és el guardó que volien obtenir. La persona guanyadora, sota l’àlies Carsans, ha obtingut 295 punts, la qual cosa significa que ha gastat 2.950 euros a les botigues de les Borges. Molt de prop, la usuària Nuriahi, n’ha obtingut 289, seguida de l’usuari Auri, ha aconseguit 253 punts.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, ha valorat molt positivament la campanya, després que el passat 30 de novembre es donés per finalitzada, i ha destacat la seva àmplia participació, amb 365 persones que han registrat punts a l’aplicació, i un total de 41 comerços adherits. Ribalta ha destacat que la majoria de participants eren de les Borges, a la vegada que hi ha hagut compradores i compradors de tots els municipis de les Garrigues, i algunes persones participants de Mollerussa, Tàrrega i Lleida, entre altres municipis.

 

Tret de sortida a la campanya de Nadal

Aquesta setmana, l’Agrupació de Comerciants de les Borges també ha donat inici a la campanya de Nadal, que regalarà un total de 3.000 euros en premis, fins al pròxim 5 de gener, entre les persones que facin les compres al municipi. En concret, les persones participants rebran una butlleta cada vegada que facin la compra en un dels establiments adherits. Després d’omplir les seves dades, hauran de dipositar la butlleta a l’urna que s’ha habilitat davant de l’Ajuntament. Els sorteigs es duran a terme el dia 11 de desembre, en què es repartiran 7 vals de 100 euros; el dia 18 de desembre, en què es repartiran 6 vals de 100 euros; el dia 24 de desembre, en què se sortejaran 4 vals de 100 euros i un val de 200 euros; el dia 31 de desembre, en què es repartiran 4 vals de 100 euros i un val de 200 euros i, finalment, el dia 5 de gener, en què se sortejaran 2 vals de 100 euros i un val de 300 euros.

La iniciativa arriba després del gran èxit de la campanya d’aquest mes de novembre, amb l’objectiu de continuar fidelitzant les persones que aposten pels comerços dels municipis a l’hora de fer les seves compres i que, amb la seva despesa, garanteixen la continuïtat d’aquests negocis familiars.

Infolleida