L’Agrupació de Comerciants sorteja carros i bosses de la compra a les Borges

13/03/2018

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha començat aquesta setmana un sorteig de carros i bosses reutilitzables de la compra, amb la voluntat d’incentivar el reciclatge i per tal de celebrar l’arribada de la primavera i la Setmana del Comerç a Catalunya.

Per celebrar la Setmana del Comerç a Catalunya i l’arribada de la primavera, a més, d’intentivar el reciclatge, l’Agrupació de comerciants sortejarà 1050 bosses de la compra reutilitzables i 35 carros de la compra. Segons ha exposat la presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, “la promoció es durà a terme als 35 establiments adherits a l’entitat, amb el sistema de butlletes rasca i guanya, entre el 12 i el 24 de març d’aquest 2018”.

Així, les bosses s’entregaran al mateix comerç on es lliuri la butlleta agraciada, mentre que els carros de la compra s’entregaran en un acte conjuntel dissabte, 24 de març, a les 14.00 hores, a la plaça de la Constitució de les Borges Blanques.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut agrair a l’Agrupació de Comerciants que hagin organitzat una campanya que, “a més a més de contribuir a promocionar el potent teixit comercial borgenc, contribueix decisivament a eliminar les bosses de plàstic i a preservar el medi ambient”.

Aquesta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

Infolleida