L’Ajuntament de les Borges Blanques, amb el referèndum

07/09/2017

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha signat el decret d’alcaldia de suport al referèndum, una vegada aprovada, ahir al Parlament de Catalunya, la llei que el regula per al pròxim 1 d’octubre.

Aquest dijous, 7 de setembre, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha signat el decret d’alcaldia de suport al referèndum, després que aquest dimecres s’aprovés al Parlament de Catalunya la convocatòria del referèndum i la respectiva llei per al pròxim 1 d’octubre.

Mir ha exposat que dóna “ple suport al referèndum i a complir les previsions que es concreten a la llei, a donar compte del decret al següent ple municipal i a comunicar aquesta resolució al Govern, l’ACM i l’AMI”. L’alcalde també ha anunciat que els locals electorals previstos per acollir el referèndum seran els mateixos que en les darreres eleccions, és a dir, el Pavelló de l’Oli de la població. 

Mir també ha declarat que “estem orgullosos de ser un consistori exemplar, ja que els 13 regidors, per unanimitat, donem recolzament i facilitarem en tot allò què puguem la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya”.

Infolleida