L’Ajuntament de les Borges signa un conveni amb l’Associació Talma per a facilitar la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió

20/07/2018

Amb la voluntat de mantenir el seu compromís social, l’Ajuntament de les Borges ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Talma que permetrà a una persona de l’entitat realitzar pràctiques com a auxiliar a la Biblioteca pública Marquès d’Olivart.  

 

 

En concret, el conveni estableix un període de pràctiques a la Biblioteca de les Borges, situada al passeig del Terrall de la capital de les Garrigues. Les pràctiques es duran a terme del 16 de juliol a l’11 d’octubre i tindran una durada diària de 5 hores.

El conveni s’engloba dins de la concessió de subvencions destinades a les entitats sense ànim de lucre per a la realització del programa de mesures actives d’inserció laboral per a persones amb una renda mínima i que estableix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses; forma part del programa operatiu del Fons Social Europeu de Catalunya 2014 -2020.

L’Associació Talma té per finalitat l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de la comarca de Les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida i integrar-les dins la comunitat. Des d’aquest abril, l’entitat ha instal·lat el seu nou servei de formació i d’inserció sociolaboral al CEI de les Borges.

Infolleida