L'Albi escombra el Torrefarrera (6-1)

05/02/2024

El partit va començar amb un servei d'honor d'exjugadors

L'Albi va escombrar ahir el Torrefarrera (6-1) en un partit elèctric. Els gols matiners de Salat i d’Edu van situar el matx 2-0 abans del quart d’hora de joc. A partir d’aquesta segona diana els de les Garrigues es van relaxar i el rival ho va aprofitar. Van dominar i a través del joc aeri van generar perill. Tot i això, l'Albi encara va disposar d’alguna ocasió per augmentar la distància al marcador i sentenciar el partit.
A la segona meitat el Torrefarrera va sortir amb ganes de retallar distàncies i així va ser: 2-1 al 46’. El seu gol va ser un toc d’atenció. L'Albi va reaccionar de la millor manera possible, sent dominadors del joc i creant perill en atac. El seu gol no va trigar a arribar, aquesta vegada gràcies a un bon xut del junedenc Zaka. Però els locals no es van conformar amb el marcador. Quan faltava mitja hora pel xiulet final, Francesc Salat Obiol, va tornar a demostrar davant de la seva gent que encara té futbol per estona, dos gols que el situen sisè a la taula de golejadors.
Edu Guasch va rematar la feina amb dues dianes més i es proclamava així pitxitxi de l'equip amb 15 gols.
Cal remarcar que el partit va arrencar amb el servei d'honor inicial portat a terme per ex jugadors del club.

Per la seva part, en la mateixa categoria de Tercera Catalana, l'Albagés va guanyar a domicili (1-3) contra el cuer del Rosselló, en un partit que van dominar sempre. Els de les Garrigues segueixen segns, a dos punts del líder, l'Almacelles.

A la resta de categories, va haver un ple de victòries a domicili dels equips de les Garrigues. A Segona Catalana, el Juneda va superar el Lleida B (2-3), mentre que a Quarta, l'Arbeca va guanyar a Sudanell (0-3) i el Castelldans a Bellvís (2-3).

Foto:  CF Albi (Instagram)
Infolleida