L'Alpicat guanya a Juneda i el Borges perd fora de casa

11/03/2024

Victòria de l'Albagès, que es consolida líder del grup 14 de Tercera

L'Alpicat va guanyar per la mínima davant del Juneda gràcies al gol de Ciruela (0-1) al minut 77. A la primera part, el partit no va tenir cap dominador clar, ja que no es va crear perill en cap de les dues porteries, per la qual cosa es va arribar al descans sense gols. A la segona, en canvi, els dos equips van provar d'avançar-se en el marcador, fins que un còrner el Juneda va marcar però es va anul·lar per fora de joc. En la següent jugada, l'Alpicat es va llançar a l'atac i va aconseguir avançar-se per emportar-se els tres punts.
Per la seva part, el Borges, que juga a Primera Catalana, va perdre ahir davant del Pirenaica (2-1) encadenant la segona derrota consecutiva. El matx va començar de la pitjor manera possible per als de les Garrigues, ja que al minut 8, Martínez va marcar de vaselina al minut vuit. Tot i així, el Borges va saber respondre i va aconseguir generar ocasions sense sort. A la segona part, els de les Borges van canviar el sisrtema i van imposar el seu estil de joc. D'aquesta manera, van aconseguir l'empat al minut 51. Després, van continuar dominant però al minut 73, Hamza va fallar una passada al centre del camp, que la Pirenaica va aprofitar per muntar un contraatac letal que va acabar amb gol.
Per la seva part, el Castelldans va arrencar un empat contra el Gardeny a domicili.
L'Albagés es consolida com a líder de Tercera Catalana amb una contundent victòria (0-3) a Vilanova de la Barca. L'Albi continua tercer després de l'empat contra el segon, l'Almacelles.