L’artista Marta Pruna inaugura “El camí dels set sentits”

28/10/2017

Amb una escultura a l’entrada del poble de Cervià de les Garrigues, que s’ha inaugurat aquest cap de setmana, l’artista Marta Pruna enceta “El camí dels set sentits”, amb quinze obres integrades a la natura en un camí que voreja el riu Set.

Unes cinquanta persones han participat aquest cap de setmana en la inauguració del “Camí dels set sentits”, de l’artista Marta Pruna. Aquest projecte consta de 15 intervencions a la natura en un recorregut d’uns dos quilòmetres i que arriba fins a un pont-aqüeducte de l’any 1880.

Aquest camí pretén ser un projecte obert i en constant evolució. L’Ajuntament de Cervià de les Garrigues i el Consell Comarcal col·laboren en aquesta iniciativa artística i l’ens comarcal ha estat l’encarregat de fer les tasques de difusió i senyalització. També hi ha col·laborat l’Associació Leader de Ponent a través del projecte Col·labora x Paisatge, cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació i fons FEADER.

Marta Pruna ja té en ment altres propostes entre els quals hi ha una nova exposició a l’Institut d’Estudis Ilerdencs juntament amb nou artistes més.

Mariona Rebull i Martí