L’ASISA Borges Vall imparable

10/05/2021

Tercera victòria del cap de setmana per a l’ASISA Borges Vall, l’equip garriguenc manté la bona ratxa i suma el novè triomf consecutiu de la temporada

Tercera victòria del cap de setmana per a l’ASISA Borges Vall, l’equip garriguenc manté la bona ratxa i suma el novè triomf consecutiu de la temporada.

En el partit d’aquest matí han superat al Visit Pontevedra per 4 a 2.

L’encontre ha començat amb la derrota del jugador portuguès del Borges João Monteiro davant el seu compatriota André Silva per un ajustat 3 a 2.

Però l’equip s’ha refet amb una contundent victòria de Viktor Brodd davant de l’argentí Nicolas Galvano per 3 a 0.

En el tercer encontre de la matinal Marc Duran ha aconseguit un triomf decisiu davant Martin Bentancor per 3 a 2, i posava el 2 a 1 al marcador per als borgencs.

En el quart partit João Monteiro ha superat a Nicolas Galvano per 3 a 1 i en el cinquè Marc Duran ha cedit per 3 a 0 davant d’André Silva.

En el definitiu partit entre Viktor Brodd i Martin Bentancor, el suec ha confirmat el seu gran estat de forma i s’ha imposat per 3 a 1, el jugador escandinau ha aconseguit 12 victòries en els 12 partits que ha disputat aquesta temporada.

Demà l’equip viatjarà a Croàcia on disputarà la fase final de l’Europe Cup els dies 12, 13, 14 i 15.

El pròxim partit de la Superdivisió serà el 23 de maig davant del segon classificat l’Arteal Santiago, on l’ASISA Borges Vall podria proclamar-se campió del grup 2 de la Superdivisió.

Infolleida