L'ASISA Borges Vall prepara la nova temporada amb un equip format per tres catalans

27/05/2020

Després d’aconseguir el subcampionat de la lliga de Superdivisió de tennis taula l’Asisa Borges Vall ha tancat ja l’equip per a la temporada vinent. Els palistes Marc Duran i Joan Masip continuaran al primer equip i s’hi sumarà, Albert Vilardell, fins ara jugador del segon equip del Borges.

Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell formaran la tripleta del primer equip de l’Asisa Borges Vall per a la temporada vinent. Així doncs, Duran i Masip continuen una temporada més a l’equip de Superdivisió i Albert Vilardell, amb disset anys fa el salt a la màxima categoria provinent del segon equip del Borges. Els bons resultats aconseguits pel jove palista l’any passat li han servit per poder fer el salt al primer equip i ocupar la bacant de Lashin el Sayed.

Els tres palistes catalans intentaran revalidar el subcampionat que han aconseguit enguany.

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus la Federació ha decidit per a la temporada vinent un nou format de competició. Així doncs, 14 equips prendran part de la lliga de Superdivisió dividits en dos grups. Els tres primers classificats de cada grup es jugaran el títol en un play off final. Gràcies al subcampionat aconseguit aquesta temporada l’ASISA Borges Vall serà un dels caps de sèrie juntament amb el campió, el Cajasur Priego.

Mariona Rebull i Martí