L’ASISA Borges Vall s’ho juga tot a casa

23/02/2022

En un partit contra els austríacs i el posterior Golden Match, els garriguencs buscaran l’accés a finals de la competició europea

El primer equip del Club Tennis Taula de les Borges Blanques encara una tornada intensa de semifinals de l’Europe Cup amb un partit contra els austríacs. L’objectiu de Marc Duran, Viktor Brodd i Joan Masip és capgirar el marcador després de perdre per 3-2 en l’anada. L’equip tècnic confia que amb un canvi de tàctica i amb el recolzament de l’afició aconseguiran la victòria.

Borgencs i austríacs ja es van veure les cares durant la Champions League amb un resultat 3-0 a favor dels garriguencs. En aquest sentit, en una jornada que es preveu molt igualada, jugadors i afició esperen repetir l’èxit i l’eufòria que es va viure al mes de gener en l’històric partit contra els txecs, que els va servir per entrar a les semifinals de l’Europe Cup.

Si guanyen la tornada i el posterior Golden Match, l’ASISA Borges Vall farà un pas més a la història del tennis taula català i estatal. Seria el primer equip d’Espanya que aconsegueix arribar a la final d’una competició europea.

Alba Mor