L’Associació de Dones “Les Llobes” celebra el 25è aniversari

11/02/2019

Coincidint amb Santa Àgueda, l’Associació de Dones “Les Llobes” del Vilosell han celebrat el 25è aniversari de l’associació. La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit els actes.

Aquest dissabte, s’ha celebrat el 25è aniversari de l’Associació de Dones “Les Llobes” coincidint amb Santa Àgueda. Els actes han començat amb una Missa en honor a Santa Àgueda, i en acabar s’ha fet una cercavila amb els gegants i grallers del Vilosell que ha recorregut el poble des de la plaça de l’Església fins a la plaça de Sant Sebastià, on els assistents han pogut gaudir d’una ballada de gegants. Des d’allí s’han traslladat a l’Ajuntament, on la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha signat el Llibre d’Honor. Les activitats han continuat a la Sala Social, on s’ha celebrat un dinar de germanor.

Als actes també hi han participat Jordi Nogué, alcalde del Vilosell; M. Rosa Alemany, presidenta de l’Associació de Dones “Les Llobes”, i regidora de l’Ajuntament; Enric Mir, vicepresident cinquè de la Diputació; Antoni Villas, president del Consell Comarcal de les Garrigues; i Carme Castelló, coordinadora territorial de l’Institut Català de  les Dones a Lleida.

Infolleida