Laura Piqué exposa els seus collages a la Sala Arts 25400 de les Borges

19/03/2018

La Sala Arts 25400 de l’Espai Macià de les Borges Blanques acull una exposició de collages de l’artista lleidatana Laura Piqué.

Fins el 31 de març, la Sala Arts 25400 de les Borges Blanques acull l’exposició de collages de l’artista lleidatana Laura Piqué. En aquesta mostra, els espectadors podran copsar la necessitat vital d’experimentar amb noves tècniques i materials "pobres, quotidians i reciclats" com fils, sedes, tot tipus de teles, papers i altres elements.

Aquesta és la primera exposició en solitari de l’artista, que explica que els seus treballs no tenen pretensió conceptual, sinó que busca l’equilibri estètic. Tot i això, a la mostra s’hi pot trobar també  alguna composició reivindicativa.

L’artista lleidatana, tot i que va començar a estudiar Agrònoms, ho va deixar i finalment va començar a estudiar Arts i Oficis a l’Escola de Belles Arts de Lleida i posteriorment va cursar un taller de plàstica amb Joaquín Ureña. Actualment té un taller anomenat Blanc Creatiu, on ensenya art a joves i futurs artistes, juntament amb Lupe Ribot i Ester Agumirumis.

Mariona Rebull i Martí