Les Borges acollirà una jornada sobre la qualitat de l’oli d’oliva verge

11/06/2019

Se celebrarà aquest dijous, 13 de juny, al Centre d’Empreses Innovadores.

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques acollirà aquest dijous, 13 de juny, una nova edició de les Trobades de Mestres i Operaris d’Almàsseres que s’organitzen arreu de l’estat. L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, inaugurarà la jornada a les 9.45 hores, acompanyat del consultor tècnic d’Olivicultura Miguel Abad; el conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró; el president del Clúster de l’Oli de Catalunya, Ramon Barrull; i el director de l’Àrea Agroalimentària d’Interempresas Media, David Pozo.

Durant les ponències, que s’allargaran fins a les 14.00 hores, s’exposaran estratègies de producció basades en la qualitat, l’optimització dels equips d’extracció específics per a petites produccions i la importància de la cultura de l’oli i la tradició com a fonaments per a la producció del futur.

La idea és que presidents i membres dels consells reguladors de les cooperatives, molins i almàsseres, així com productors i venedors d’oli d’oliva verge extra, comparteixin idees i sinergies i proposin solucions a les problemàtiques a què s’enfronten diàriament.

Infolleida